Bra for planeten. Bra for virksomheten.

Vi jobber for å minimere miljøpåvirkningen og drive mer bærekraftig fordi det er det rette å gjøre – både for våre ansatte, kundene, virksomheten og planeten vår. Fra produksjonsforbedringer utviklet for å spare vann til tiltak som resirkulerer nesten 100 % av plasten som brukes i produksjonen: CooperVision prioriterer en miljøansvarlig praksis på fire nøkkelområder: vann, energi, resirkulering og mennesker.

Redusert vannforbruk

Vi arbeider kontinuerlig for å redusere forbruk, bevare miljøet og beskytte viktige ressurser.

Få vite mer »

Energikonservering

Vi finner måter å minimere energiforbruket på, bruke rene energiressurser og dele beste praksis med likesinnede selskaper.

Få vite mer »

Reduksjon, gjenbruk, resirkulering

Vi vil begrense vår miljøpåvirkning ved å bruke mindre og resirkulere mer av de materialene som trengs for å lage og distribuere produktene våre.

Få vite mer »

Styrke mennesker

Vi støtter våre ansatte og lokalsamfunn gjennom programmer som oppmuntrer til individuell innsats og fremmer en miljøbevisst arbeidsplass.

Få vite mer »

Plastnøytrale kontaktlinser

Vi har gjort endagslinsene våre plastnøytrale gjennom vårt partnerskap med Plastic Bank®.

Få vite mer »

 

En prestisjefylt LEED-sertifisering i Costa Rica

Vårt produksjonsanlegg på mer enn 9 000 kvadratmeter i Alajuela, Costa Rica har fått den prestisjefylte LEED Silver-sertifiseringen for sin miljøbevisste design og drift.

Europeiske produksjonssteder med BREEAM- og LEED-sertifiseringer

Tre av våre europeiske anlegg har fått prestisjefylte sertifiseringer for sin bærekraftige design og drift, inkludert to fordelaktige BREEAM-vurderinger og en LEED-sertifisering i Spania og Storbritannia.

Se nyheter om bærekraft og anerkjennelser →

CooperVisions bærekrafttiltak kan variere fra anlegg til anlegg, avhengige av lokale eksterne og interne faktorer.