Kontaktlinser utviklet for ditt digitale liv.

OVERBLIKK
  • Et gjennombrudd innen kontaktlinseteknologien.
  • Digital Zone Optics™ – linsedesign som kan lindre øyetretthet forårsaket av fokusering på digitale enheter på nært hold.
  • Hjelper deg med å se tydelig og gjør det mindre anstrengende å bytte mellom aktiviteter med eller uten digital skjerm.
  • Aquaform®-teknologi binder fuktighet i linsen og holder den myk for en mer behagelig linseopplevelse. Den naturlige fukteevnen hjelper øynene dine til å føles mindre tørre.
  • Høy oksygengjennomtrengelighet kombinert med høyt væskeinnhold gjør at linsen er behagelig å bruke og gir klarere, hvitere og friskere øyne.
  • Månedslinser for opptil 29 netters / 30 dagers kontinuerlig bruk.

Skjermtiden sliter hardt på øynene

Våkne. Sjekke e-post. Pendle til jobb. Sjekke Snapchat og Instagram. Mer e-post. Møter. Enda mer e-post. Fullføre det der prosjektet. Gå på trening. Snapchat. Instagram. Melde med venner om middagsplaner. Streame en film. Noen flere meldinger.

Kjenner du deg igjen?

Bruk av digitale enheter som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner har blitt en nødvendig del av livene våre. Men det kan få konsekvenser. Øynene dine kan bli overanstrengte av lange dager med bytting mellom aktiviteter, med eller uten digital bildeskjerm. Det kan føre til trette, tørre og røde øyne.

Nå finnes det en linse som er utviklet for livet både med og uten skjerm: Biofinity Energys™-linser – de eneste kontaktlinsene med linsedesignen Digital Zone Optics™.

9 av 10 personer som bruker digitale enheter*, oppga at Biofinity Energys™ gjorde at øynene deres føltes bra. **

Biofinity Energys™ – utviklet for ditt digitale liv

Biofinity Energys™-linsenes unike optiske design og materiale er spesielt utformet for livet i dagens digitale verden. Disse to innovasjonene bidrar til å lindre trettheten og tørrheten som kan forårsakes av digital øyetretthet.

Digital Zone Optics™ – linsedesign med forbedret optikk som kan lindre øyetretthet forårsaket av fokusering på digitale enheter på nært hold. Gjør det mindre anstrengende å bytte mellom aktiviteter med eller uten skjerm.

Aquaform®-teknologi – binder fuktighet i linsen og holder den myk for en mer behagelig linseopplevelse. Denne naturlige fukteevnen kan gjøre at øynene dine føles mindre tørre, også når du blunker mindre, for eksempel når du ser på en digital skjerm.

8 av 10 personer som hadde trette øyne* før de prøvde Biofinity Energys™, oppga at øynene deres føltes mindre trette etter at de hadde prøvd linsen. **

* Blant personer som bruker digitale enheter minst fire timer om dagen, minst fem dager i uken, og selv oppgir symptomer på øyetretthet minst én gang i uken.
Opplysninger innrapportert etter en ukes bruk.
** Etter en ukes bruk. Data på fil.

Aquaform-teknologi

Du har antakeligvis sett uttrykket Aquaform®-teknologi brukt på våre produkter og lurt på hva det egentlig betyr.