Avaira Vitality™

Hvis du er nærsynt eller langsynt og opptatt av å få maksimal valuta for pengene, bør du ta en kikk på CooperVisions Avaira Vitality-linser med unik kontaktlinseteknologi til en overraskende gunstig pris. Avaira Vitalityer fremstilt av et avansert silikonhydrogelmateriale som er spesialutviklet for å gi langvarig komfort, enkel håndtering* og en sunn linseopplevelse. Avaira Vitality-kontaktlinsene har dessuten den samme pålitelige optiske utførelsen som Biofinity®-linsene i premiumsegmentet og gir skarpt og tydelig syn.  Avaira Vitalityer et smart valg for linsebrukere.

Egenskapene du kommer til å elske

Aberration Neutralizing System™ forbedrer synskvaliteten ved å minimere den ujevne optikken som kan forekomme i øynene.1

De avanserte materialene trekker til seg vannmolekyler, slik at linseoverflaten holder seg fuktig hele dagen.

 

Høy oksygengjennomtrengelighet betyr at 100 % av det oksygenet hornhinnene trenger, faktisk slipper gjennom til øynene, slik at de holder seg hvite2 og friske.§3

 

Linsene har den høyest klassifiserte UV-beskyttelsen for kontaktlinser og beskytter øynene ved å stenge 90 % av UVA- og 99 % av UVB-strålene ute.||

Er du usikker på hva slags kontaktlinser som passer best for deg?

Fyll ut vårt kontaktlinsequiz for å finne ut hvilke av produktene våre som skulle kunne tenkes å passe best for dine behov.

Kontaktlinsequiz
Kontaktlinsetips for deg
Silikonhydrogellinser: Hva er forskjellen?

* Basert på subjektive vurderinger ved innsetting og etter én måned. Resultater fra en prospektiv, dobbeltblind, randomisert, bilateral studie der Avaira Vitality™ sfæriske kontaktlinser ble sammenlignet med en sfærisk månedslinse fra en konkurrent.

Sfærisk aberrasjon.

 Ved daglig bruk.

§ Silikonhydrogellinser har høyere oksygengjennomtrengelighet enn hydrogellinser og minimerer eller forebygger dermed risikoen for hypoksirelaterte plager ved linsebruk.

|| Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser kan ikke erstatte UV-absorberende øyebeskyttelse som briller eller solbriller siden de ikke dekker hele øyet og omkringliggende områder. Kunden bør fortsette å bruke anbefalt UV-beskyttelse.

Referanser:

1. Kollbaum P, Bradley A. Aspheric contact lenses: fact and fiction. Contact Lens Spectrum 2005;20:34–9.

2. CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.

3. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.