Korriger presbyopi på en sunnere* måte med silikonhydrogelbaserte endagslinser.

OVERBLIKK
  • Praktisk daglig skifteintervall
  • Helsemessige fordeler ved silikonhydrogellinser
  • Synskorrigering for presbyopi – fokus på alle avstander
  • Gir god komfort hele dagen
  • UVA- og UVB-beskyttelse**

Den eneste linsen i sitt slag for presbyopi

Det er bare clariti® 1 day multifocal fra CooperVision som i én og samme linse gir deg endagslinsens komfort kombinert med helsefordelene ved silikonhydrogel. Det skyldes at det er den eneste silikonhydrogelbaserte endagslinsen for presbyopi som finnes på markedet.
 
Silikonhydrogellinser slipper gjennom mer oksygen til hornhinnen enn hydrogellinser. Dette er viktig siden det gjør at linsene slipper gjennom mer oksygen, noe som gir hvitere, klarere øyne og en sunnere* linseopplevelse.

Utmerket komfort som du kan stole på – hele dagen

I tillegg til helsefordelene ved silikonhydrogel fokuserer vi på komfort. Det er derfor clariti 1 day multifocal-linser er utstyrt med vår unike AquaGen™-teknologi. AquaGen-prosessen skaper en linse som naturlig trekker til seg og binder vannmolekyler til linseoverflaten, slik at øynene holder seg fuktige og føles komfortable hele dagen.
 
Snakk med optikeren om helsefordelene og komforten ved clariti® 1 day multifocal, verdens første og eneste serie med silikonhydrogelbaserte endagslinser for presbyopi. 

* Data on file; clariti 1 day gir hvitere øyne enn 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
**Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.