Alt du trenger for en enestående linseopplevelse.

OVERBLIKK
  • Synskorrigering for nærsynthet og langsynthet
  • Smart Silicone™ er et revolusjonerende gjennombrudd innen linsekjemi som har gjort fordelene ved MyDay mulige
  • Praktisk daglig skifteintervall
  • Innebygd UV-beskyttelse som blokkerer 85 % av UVA- og 96 % av UVB-strålingen og fremmer langvarig øyehelse

Øynene dine kommer ikke til å merke noe som helst til dette revolusjonerende gjennombruddet

Stressende dager gjør at øynene må jobbe hardt hele tiden. Det samme synes vi kontaktlinsene dine bør gjøre. Derfor trekker vi fram MyDay™ endagslinser.
 
MyDay er utstyrt med Smart Silicone™, et revolusjonerende gjennombrudd innen linsekjemi, som sørger for at MyDay-linsene føles komfortable hele dagen og så behagelige at du glemmer at du har dem på.
 
Her finner du alt du ønsker i en endagslinse med enestående totalopplevelse:

  • Kompromissløs komfort
  • Oksygengjennomstrømningen i silikonhydrogel, som holder øynene friske og hvite
  • En linse som er lett å sett inn og ta ut.

Alt det finner du i MyDay – linser du kan sett inn og glemme til det er på tide å legge seg.

Hva som gjør Smart Silicone unikt (og hvorfor du skal bry deg)

Smart Silicone slipper gjennom oksygen til øynene på en mye mer effektiv måte enn endagslinser fra andre produsenter, samtidig som det bruker mindre silikon**. Dette er viktig siden mindre silikon fører til at det blir mer plass til innebygde fuktkanaler og et linsemateriale med høyt væskeinnhold som holder øynene fuktige. Mindre silikon gjør dessuten at MyDay-linsene føles deilig myke – mykere enn andre silikonhydrogelbaserte endagslinser** – samtidig som de likevel er lette å sette inn og ta ut.
 
For å øke komforten har MyDay™-linsene også fått en avansert linsedesign med jevn linseoverflate og runde kanter. Denne designen føles mer naturlig siden øyelokket uten motstand beveger seg over linsen.
 
Øynene jobber hele dagen. Det samme synes vi endagslinsene dine bør gjøre. Snakk med optikeren om MyDay. De er alt du trenger for en enestående linseopplevelse. 

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.
**Basert på modulus i ledende silikonhydrogelbaserte endagslinser: 1-DAY ACUVUE® TruEye®, DAILIES TOTAL 1®.