Vår moderne hverdag krever førsteklasses kontaktlinser som innfrir kravene den stiller.

OVERBLIKK
  • Synskorrigering for nærsynthet og langsynthet
  • Aquaform®-teknologi bruker mindre silikon, som gir en myk og behagelig linse
  • Høy oksygengjennomtrengelighet holder øynene friske og hvite**
  • Praktisk daglig utskiftningsintervall
  • Integrert UV-beskyttelse som blokkerer 85 % av UVA-strålingen og 96 % av UVB-strålingen og fremmer langvarig øyehelse
MyDay® endagslinser – når du trenger en linse som leverer.

MyDay-endagslinser løfter egenskapene til silikonhydrogelbaserte endagslinser til et helt nytt nivå. MyDay er vår mest avanserte endagslinse og er utformet for å levere på alle punkter: kompromissløs komfort og håndtering samt silikonhydrogelens helsefordeler. Velprøvd optisk design gjør at du aldri trenger å gå på akkord med synskvaliteten. MyDay endagslinser er myke, men likevel lette å sette inn og ta ut. Og du får et nytt, friskt par hver dag. Helt uten linseetuier eller linsevæsker. Praktisk og enkelt!

Og for å fremme langvarig øyehelse har MyDay-linsene integrert UV-beskyttelse som blokkerer 85 % av UVA-strålingen og 96 % av UVB-strålingen.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øyebeskyttelse som for eksempel UV-absorberende briller eller solbriller, siden de ikke dekker hele øyet og omkringliggende områder. Kundene bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt.

Aquaform®-teknologi – slik fungerer det

Revolusjonerende hydrofile molekyler

Trekker til seg og binder vann, noe som gir gjennomgående høyt væskeinnhold i linsen og over hele linsens overflate. Resultatet? En kontaktlinse med naturlig fukteevne og høyt væskeinnhold som forhindrer uttørking, for en komfort som varer hele dagen.

«Motorveier» for oksygentransport gjennom linsen

Lange silikonkjeder lenkes sammen og danner «motorveier» for å transportere oksygen til øyet på en mer effektiv måte enn silikonnettverkene i tradisjonelle silikonhydrogellinser. Resultatet? Høy oksygengjennomtrengelighet som tilfører alt oksygenet som trengs for å gi klare, hvite og friske øyne.

Vår mykeste silikonhydrogelbaserte endagslinse noensinne**

Takket være de effektive «motorveiene» for oksygentransport trengs det en betydelig lavere andel silikon, slik at vi kan tilby deg vår hittil mykeste silikonhydrogelbaserte endagslinse. Selv om de er så myke, er MyDay® endagslinser utformet for å være lette å sette inn og ta ut. 

Avansert linsedesign for en mer naturlig følelse

For å gi enda bedre komfort og kundetilfredshet har MyDay-linser en avansert linsedesign med en myk linseoverflate og avrundede kanter som gir en mer naturlig følelse når øyelokket beveger seg over linsen

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øyebeskyttelse som for eksempel UV-absorberende briller eller solbriller, siden de ikke dekker hele øyet og omkringliggende områder. Kundene bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt.. **Kontaktlinser i silikonhydrogel har høyere oksygengjennomtrengelighet enn hydrogellinser og minimerer eller forebygger dermed risikoen for hypoksirelaterte plager ved linsebruk.

Aquaform-teknologi

Du har antakeligvis sett uttrykket Aquaform®-teknologi brukt på våre produkter og lurt på hva det egentlig betyr.