Komfortable, multifokale kontaktlinser for astigmatisme

Overblikk
  • Skifteintervall: månedlig
  • Korrigerer astigmatisme og presbyopi
  • Holder på 96 % av fuktigheten gjennom hele dagen, selv etter 12 timers bruk
  • Kan bidra til å motvirke tørre øyne når du bruker kontaktlinser

Dobbel korrigering for godt syn

Hvis du har astigmatisme, opplever du kanskje at synet blir uklart eller føles forvrengt. Det kan hende uansett alder.
Men i 40- til 50-årsalderen begynner alle å se uklart når de ser på ting på nært hold, for eksempel når de leser bøker eller en meny. Denne øyetilstanden kalles presbyopi og er en naturlig del av det å bli eldre.
For å rette opp begge problemene trenger du linser som korrigerer synet på alle avstander, som våre Proclear® multifocal toric-kontaktlinser. De gir deg godt syn enten du leser avisen eller veiskilt på lang avstand.

Motvirker tørrhet på en naturlig måte

Med vår PC Technology™ blir vannmolekylene en del av Proclear multifocal toric-kontaktlinsen, dette bidrar til å motvirke tørrhet på en naturlig måte.
Proclear er faktisk de eneste kontaktlinsene som er godkjent av det amerikanske departementet for nærings- og legemidler (FDA) for påstanden: "kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser".
Snakk med optikeren om Proclear multifocal toric-kontaktlinser.

PC Technology

Tørrhet er noe mange linsebrukere klager over. Det gjelder særlig brukere med presbyopi, siden øynene deres blir tørrere med årene.

Produktinformasjon
Korrigerer

astigmatisme og presbyopi

Astigmatisme er en tilstand der synet blir uklart på grunn av at øyets optikk ikke klarer å fokusere på et mål og gjøre det til et skarpt, fokusert bilde på netthinnen. Presbyopi er en tilstand som inntreffer i 40-årsalderen, der øyets evne til å fokusere på nært hold avtar og det blir vanskelig å lese liten skrift, særlig i dårlig lys. Spør optikeren om disse kontaktlinsene passer for deg.

Skifteintervall

månedlig

Du trenger bare å skifte disse myke engangslinsene én gang i måneden. Slik sparer du penger, samtidig som øynene føles mer komfortable.

UV-beskyttelse

nei

Disse linsene beskytter ikke mot UV-stråling.

Fuktende

gjør kontaktlinsen naturlig fuktende ved at den binder vann til linsen.

Våre Proclear-kontaktlinser inneholder PC Hydration Technology™, med molekyler som finnes naturlig i menneskets cellemembran. Molekylene trekker til seg og omgir seg med vann, og holder endagslinsene fuktige og komfortable i opptil 12 timers bruk.

Antall kontaktlinser per pakke

6 stk.

Hver pakke inneholder 6 kontaktlinser.

Bruksanvisning

Gå til siden Bruksanvisning

På denne siden finner du viktig informasjon og viktige instruksjoner. Les informasjonen nøye og ta vare på den.