Proclear® multifocal toric

Etter hvert som synet ditt endrer seg, opplever du kanskje at øynene blir tørre og irriterte i forbindelse med linsebruk. Da kan CooperVisions Proclear® multifocal toric være et godt alternativ. De er produsert med PC Technology™, som er utviklet spesielt med tanke på kontaktlinsebrukere som deg. Denne teknologien gjør at linsene binder til seg vann, slik at de holder seg friske og behagelige hele dagen. Med Proclear® kan du fokusere på livet, kontaktlinsene dine kan du glemme.

Egenskapene du kommer til å elske

Balanced Progressive® Technology gir flere korrigeringssoner i hver linse. Disse skreddersys til synsfeilen din, slik at du ser tydelig på alle avstander.

Proclear fra CooperVision, en av verdens ledende produsenter av toriske kontaktlinser, har en torisk utforming som gir god linsestabilitet, høy komfort og skarpt syn.

PC Technology binder vannet i Proclear-linsen og skaper et «skjold» av vann rundt den, slik at den holder seg ren. Det hindrer at linsene tørker ut, og gjør at de føles fuktige og behagelige hele dagen.

Linsematerialet hjelper deg å unngå irriterte øyne ved å motvirke at det danner seg belegg på linsene i løpet av dagen.

Er du usikker på hva slags kontaktlinser som passer best for deg?

Fyll ut vårt kontaktlinsequiz for å finne ut hvilke av produktene våre som skulle kunne tenkes å passe best for dine behov.

Kontaktlinsequiz
woman smiling and driving
Hva er astigmatisme?
mature man holding a tablet
Hva er presbyopi?