Månedslinser for nærsynthet eller langsynthet

Overblikk
  • Skifteintervall: månedlig
  • Gir godt syn og enestående komfort
  • Holder på 96 % av fuktigheten gjennom hele dagen
  • Kan bidra til å motvirke tørre øyne når du bruker kontaktlinser

Bidrar til å holde øynene fuktige og komfortable

Når det gjelder å korrigere uklart syn på grunn av nærsynthet eller langsynthet er vel alle kontaktlinser like, eller? Slett ikke!
I motsetning til en del linser som kan få øynene til å klø og bli tørre etter kort tid, holder CooperVision Proclear® sphere seg fuktige og komfortable hele dagen.

Motvirker tørrhet på en naturlig måte

Med vår PC Technology™ blir vannmolekylene en del av Proclear sphere-linsen, dette bidrar til å motvirke tørrhet på en naturlig måte.
Proclear er faktisk de eneste kontaktlinsene som er godkjent av det amerikanske departementet for nærings- og legemidler (FDA) for påstanden: "kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser".
Snakk med optikeren om Proclear sphere-kontaktlinser.

PC Technology

Tørrhet er noe mange linsebrukere klager over. Det gjelder særlig brukere med presbyopi, siden øynene deres blir tørrere med årene.

Produktinformasjon
Korrigerer

nærsynthet og langsynthet

Nærsynthet innebærer at man ser klart på nært hold, mens ting som befinner seg på avstand, blir utydelige. Er man langsynt, ser man vanligvis klart på avstand, mens ting som befinner seg på nært hold, blir uskarpe. Spør optikeren om disse kontaktlinsene passer for deg.

Skifteintervall

månedlig

Du trenger bare å skifte disse myke engangslinsene én gang i måneden. Slik sparer du penger, samtidig som øynene føles mer komfortable.

UV-beskyttelse

nei

Disse linsene beskytter ikke mot UV-stråling.

Fuktende

Kontaktlinsen virker naturlig fuktende gjennom å binde væske til linsen.

Våre Proclear®-kontaktlinser inneholder PC Technology™ som er naturlig biokompatibel. Kontaktlinsene binder seg med vann, slik at kontaktlinsene bevarer fuktigheten selv etter 12 timers bruk.

Antall kontaktlinser per pakke

6 stk.

Hver pakke inneholder 6 kontaktlinser.

Bruksanvisning

Gå til siden Bruksanvisning

På denne siden finner du viktig informasjon og viktige instruksjoner. Les informasjonen nøye og ta vare på den.