Vi er alltid på utkikk etter nye måter å spare energi på ved å minimere forbruk og bruke rene energiressurser overalt der vi kan. Vi hjelper også andre med å dra nytte av vår erfaring, ved å dele beste praksis med våre partnere, bransjen og andre likesinnede selskaper.

Høydepunkter

Kjører på fornybar elektrisitet

Vi har konvertert driften av våre anlegg i Rochester utenfor New York til å bruke 100 % vindbasert fornybar elektrisitet. I tillegg bruker ett av våre anlegg i Storbritannia 100 % fornybar elektrisitet fra biomasse. Denne innsatsen er en del av vårt kontinuerlige arbeid for å bruke rene energikilder der dette er mulig, inkludert geotermisk energi, solenergi, vannkraft, vind og biomasse.

Mer effektiv belysning

Vi bruker naturlig lys til å lyse opp fellesområder og redusere strømforbruk, og vi har gått over til høyeffektive lyssystemer på mange av våre produksjons- og distribusjonssentre.

Installering av avanserte kontrollsystemer

Vi integrerer energieffektivitet på våre produksjonssteder rundt omkring i verden med oppgraderinger som bygningsadministrasjonssystemer, bevegelsesbelysning og varmebeskyttende belegg.