Siden CooperVision arbeider for å minimere miljøpåvirkningen og drive mer bærekraftig, er vi stolte over å spre nyheter om prestasjonene til våre team rundt omkring i verden. Klikk på historiene nedenfor for å lese hvordan selskapet gjør fremskritt innen vann- og energikonservering, resirkulering og gjenbruksinitiativer og hvordan vi styrker våre ansatte.

CooperVisions produksjons- og distribusjonsanlegg i Rochester-området drives nå med 100 prosent fornybare elektrisitetsressurser
Fabrikken i Scottsville Production, distribusjonssentralen i West Henrietta og forhandlersenteret i Victor bruker vindkraft til å produsere, sende og administrere kontaktlinser

Puerto Rico gir CooperVision pris for miljøstandarder*
Med sin bærekraftige praksis for behandling av vann har CooperVision fått Puerto Rico Aqueduct (PRASA)-prisen for fjerde år på rad.

CooperVisions produksjonsanlegg i Costa Rica har fått en velrenommert LEED® Silver-sertifisering
CooperVisions produksjonsanlegg for kontaktlinser i Alajuela, Costa Rica har fått den prestisjefylte LEED® Silver-sertifiseringen for sin miljøbevisste design og drift.

Årets miljømessige innovasjonsprosjekt*
Denne prestisjefylte prisen gis til et prosjekt eller en teknologi som gir unike, målbare resultater.

Recycling Platinum Award*
Denne prisen gis til en organisasjon som er et eksempel på beste praksis når det gjelder alternativ energi og bærekraft.

Excellence in Environmental Compliance*
CooperVision fikk denne anerkjennelsen for sine fremskritt i produksjonsprosessen.

Fire priser for energi- og vannbevaring*
Disse prisene satte søkelyset på initiativer som reduserte det årlig forbruket av vann og energi.

 

*Juana Diaz, Puerto Rico-anlegget