Korriger astigmatisme på en sunnere* måte med silikonhydrogelbaserte endagslinser.

OVERBLIKK
  • Praktisk daglig skifteintervall
  • Helsemessige fordeler ved silikonhydrogellinser
  • Synskorrigering for astigmatisme
  • Gir god komfort hele dagen
  • UVA- og UVB-beskyttelse2

Den eneste linsen i sitt slag for astigmatisme

Clariti 1 day toric ble tildelt utmerkelsen Contact Lens Product of the Year ved Optician Awards3 i 2012, og gir deg endagslinsens komfort kombinert med helsefordelene ved silikonhydrogel – alt i én og samme linse. Det er den eneste silikonhydrogelbaserte endagslinsen for astigmatisme som finnes på markedet.
 
Silikonhydrogellinser slipper gjennom mer oksygen til hornhinnen enn hydrogellinser. Dette er viktig siden det gjør at linsene slipper gjennom mer oksygen, noe som gir hvitere, klarere øyne og en sunnere* linseopplevelse.

Utmerket komfort som du kan stole på – hele dagen

I tillegg til helsefordelene ved silikonhydrogel fokuserer vi på komfort. Det er derfor clariti 1 day toric-linser er utstyrt med vår unike AquaGen™-teknologi. AquaGen-prosessen skaper en linse som naturlig trekker til seg og binder vannmolekyler til linseoverflaten, slik at øynene holder seg fuktige og føles komfortable hele dagen.
 
Snakk med optikeren om helsefordelene og komforten ved clariti® 1 day toric, verdens første og eneste serie med silikonhydrogelbaserte endagslinser for astigmatisme. 

1Data on file; clariti 1 day gir hvitere øyne enn 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
2Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.
3Utnevnt av det ledende britiske optometritidsskriftet Optician, etter omvalg av et panel bestående av fremstående britiske optikere.