MyDay® multifocal

For hvem gjelder dette?

Hvis du har merket at ting på nært hold ser utydelige ut, som for eksempel skjermen på mobilen, kan du være i ferd med å utvikle presbyopi. Det er et helt naturlig forløp som påvirker synet hos de fleste av oss når vi kommer opp i 40-årsalderen.  I dette tilfellet skaffer mange seg lesebriller, men det finnes flere alternativer. 

Nå introduserer vi endagslinsen MyDay® multifocal

Takket være MyDay® multifocal kan du nå se tydelig på alle avstander1 og slippe å bruke briller. Endagslinsen MyDay® multifocal har en unik teknologi som kalles CooperVision® Binocular Progressive SystemTM og som er designet for å gi deg godt syn på alle avstander – på nært hold, på lang avstand og alt imellom.1 Siden øyets hornhinne trenger oksygen, har endagslinsen MyDay® multifocal høy oksygengjennomtrengelighet,2 og takket være Aquaform® Technology gir linsen også fantastisk komfort hele dagen, slik at øynene dine holder seg klare og hvite. Med MyDay® multifocal endagslinser kan du ta dagens store og små utfordringer på strak arm.

Egenskapene du kommer til å elske

MyDay® multifocal er utstyrt med en unik teknologi som kalles CooperVision® Binocular Progressive SystemTM, som er utviklet for å hjelpe de som har tidlig presbyopi med å venne seg til multifokale linser, slik at de kan ha et godt syn selv når deres presbyopi utvikler seg.1

Langvarig komfort: Aquaform® Technology binder vannet – for utrolig komfort hele dagen.

Høy oksygengjennomtrengelighet: 100 % av oksygenet når hornhinnen,*2 slik at øynene dine holder seg klare og hvite.**

UV-beskyttelse: beskytter øynene mot ultrafiolett stråling, noe som bidrar til å ta vare på øyehelsen.

 

Er du usikker på hva slags kontaktlinser som passer best for deg?

Fyll ut vårt kontaktlinsequiz for å finne ut hvilke av produktene våre som skulle kunne tenkes å passe best for dine behov.

Kontaktlinsequiz

* Ved daglig bruk.
** Høy oksygengjennomtrengelighet gir klare, hvite øyne.
† UV-absorberende kontaktlinser bidrar til å beskytte mot skadelige UV-stråler, men siden de ikke dekker hele øyet og omkringliggende områder, kan de ikke erstatte absorberende øyebeskyttelse som UV-absorberende briller eller solbriller. Kundene bør fortsette å bruke den UV-absorberende øyebeskyttelsen som optikeren har anbefalt.

Referanser:
1. CVI data on file, 2020. Prospektiv, dobbeltblind, bilateral énukesstudie med MyDay® multifokale endagslinser; n=104 brukere av multifokale kontaktlinser.
2. Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.