Innovativ teknologi for bedre brukeropplevelser

Den gjennomsnittlige kontaktlinsebrukeren tenker neppe over hvordan kontaktlinsene fungerer. Når avansert teknologi fungerer som den skal, er det lett å ta den for gitt. Vi i CooperVision er ikke desto mindre stolte over den innovative bruken av vitenskap og ingeniørkunst som ligger bak utviklingen og produksjonen av kontaktlinsene våre.

I forsknings- og utviklingslaboratoriene våre samarbeider spesialister fra ulike fagfelter, inkludert fysikken bak synsbearbeidingen, den kjemiske sammensetningen i øyets miljø og utfordringer innenfor materialvitenskap, om å utstyre kontaktlinsene med ny innovasjon som kan gi linsebrukerne store fordeler.

For å nevne noen høydepunkter innenfor innovasjon har vi blant annet...

sikret fantastisk komfort hele dagen og naturlig fukteevne med linser laget av sunne* silikonhydrogelmaterialer med Aquaform®-teknologi for premiumsegmentet

 

gjort kontaktlinser til et mer realistisk alternativ for millioner av mennesker med astigmatisme takket være stabil og forutsigbar synsskarphet med CooperVisions Optimized Toric Lens Geometry.

bidratt til å dekke linsebrukernes behov i en digitalisert hverdag med CooperVisions Digital Zone Optics®-utførelse.

bidratt til å bremse utviklingen av myopi hos barn med lanseringen av CooperVisions MiSight® 1 day-kontaktlinser med ActivControl® Technology†‡1.

Arbeidet med å utvikle ny teknologi som kan forbedre linsebrukernes opplevelse og gi brukere rundt om i verden nye fordeler, pågår daglig.

CooperVisions varemerker inkluderer MyDay® endagslinser og linsefamiliene Biofinity®, clariti® 1 day og Avaira Vitality, som er utviklet for å dekke varierende behov i ulike brukergrupper. For å hjelpe deg å finne ut hvilke kontaktlinser fra CooperVision som best dekker dine syns- og livsstilsbehov, har vi laget et spørreskjema.

* Silikonhydrogel har høy oksygengjennomtrengelighet og minimerer eller forebygger dermed risikoen for hypoksirelaterte komplikasjoner ved daglig bruk.

Sammenlignet med endagslinser med én styrke gjennom en treårsperiode.

Produktet er ikke tilgjengelig i alle land.

Referanser:

1. Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.