Vårt engasjement for helse

CooperVision arbeider for å forbedre liv rundt om i verden. Første trinn er å støtte opp om helse og velvære blant de ansatte og i de forskjellige lokalsamfunnene der de bor og arbeider.

Støtte til medarbeiderne

Vi tilbyr et stort, globalt forebyggende helseprogram bestående av en lang rekke aktiviteter og programmer som organiseres lokalt ved arbeidsplassene våre på forskjellige steder i verden og påvirker teamene våre på en meningsfull måte. På CooperVision har vi en helhetlig tilnærming til helse, og de ansatte har en aktiv rolle i dette langsiktige programmet.

Ansatte i CooperVision inntar rollen som «Wellness Champions». Hver «champion» kurses og tildeles nødvendige ressurser for å kunne gjennomføre programmet i den lokale virksomheten. Wellness Champions er en viktig faktor i helseaktivitetene. De arrangerer alt fra helsemesser til mosjonsløp, klesinnsamlinger, treningsaktiviteter og helsekostdager.

Støtte til lokalsamfunnet

Vi i CooperVision ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnene der vi bor og jobber. Vi samarbeider med organisasjoner med lokal og global innflytelse, som deler vårt engasjement for å fremme et sunnere liv, lokalsamfunn og miljø.

Vi oppfordrer medarbeiderne våre til å delta i lokale kultur-, miljø- og veldedighetsprosjekter som betyr noe for dem. Dette kan være alt fra park- og strandryddedager til innsamlinger av mat og klær, arrangementer for lokale veldedige organisasjoner og hundrevis av andre gode formål.

CooperVisions forsknings- og utviklingsteam i California gikk sammen med den lokale ideelle organisasjonen Kids Against Hunger om å pakke over 11 000 måltider til barn i San Fransisco Bay-området.

CooperVision i Frankrike sponset et Color Run-løp som samlet inn penger til Adrien Association, en forening som hjelper syke barn i nød. Pengene som ble samlet inn, gikk til å gi barna en morsom dag i en av Paris’ fornøyelsesparker.

CooperVisions ledelsesgruppe i Japan støttet Shanti Volunteer Association gjennom å donere malerbøker til barn i flyktningleirer i sju asiatiske land.

CooperVisions team i Puerto Rico gikk sammen med Scuba Dogs om å rydde søppel fra en lokal strand som en del av den internasjonale strandryddedagen.