Se det beste i livet

De rette kontaktlinsene kan gi deg et liv med skarpere syn og hjelpe deg å få maksimalt ut av arbeid og fritid, hver dag. De kan hjelpe deg å bli mer produktiv, opprettholde et stramt tidsskjema og fokusere på det som betyr mest for deg.


Idrett og fysisk aktivitet

Med myke kontaktlinser kan du se klart under selv de fysisk mest krevende øktene uten å være redd for å ripe opp glassene eller på annen måte skade brillene. Linsene dugger aldri, og du får et bredt synsfelt, slik at du kan prestere ditt ytterste.

Digitalisert hverdag

Veksler du stadig mellom digitale skjermer og aktiviteter uten skjerm i løpet av dagen? Nå finnes det kontaktlinser som er tilpasset en digitalisert hverdag. Du bruker avansert teknologi. Det kan også kontaktlinsene dine gjøre.

Jobb- og fritidsreiser

Med endagslinser er du alltid beredt. Ingen linsevæske betyr at du kan pakke lett—og komme deg raskere gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Og hvis du også bruker briller, kan kontaktlinsene være en venn i nøden dersom brillene skulle forsvinne eller gå i stykker.

Naturlig utseende

Med kontaktlinser kan du vise verden ditt beste, naturlige ansikt. Det er ingenting å gjemme seg bak—og du er fri til å uttrykke deg, uten hindringer foran øynene. Og ikke glem at du nå får mer bruk for de stilige designersolbrillene dine!