I vårt synsvitenskapelige arbeid har vi hele tiden fokus på å utvikle teknologi som kan være til reell nytte for dem som bruker kontaktlinsene våre.

En liten smaksprøve på våre fremskritt omfatter følgende:

Smart Silicone™ – et gjennombrudd i linseverdenen! Gjennom et unikt nettverk av silikonkanaler for effektiv oksygentransport og optimert linseytelse. Dette gjør det mulig å arbeide med hydrofile linser, noe som gir effektiv bruk av silikon og stor oksygengjennomstrømning.

Sluttresultatet er en linse som gir klinisk bevist tilfredshet når det gjelder komfort, helse og håndtering.

Aquaform®-teknologi – denne teknologien gir et naturlig fuktende materiale som binder vann og vannmolekyler. Det gjør at linsen holder på vannet slik at den holdes fuktig uten behov for overflatebehandling eller annen tilført fuktighet.

Oksygen transporteres effektivt gjennom linsen ved hjelp av unike silikonmakromerer som gir lange silikonkjeder. Denne unike silikonmakromer har et redusert antall molekylære broer, noe som gjør den mykere og mer fleksibel enn første generasjons silikonhydrogellinser.

Denne spennende teknologien finnes kun i CooperVisions kontaktlinseserier Avaira® og Biofinity®.

PC Technology™ – enkelt sagt hjelper PC Technology Proclear®-linsene våre med å holde på 96 % av fuktigheten hele dagen og gjør dem fuktige og komfortable.

Materialet i Proclear-kontaktlinsene er faktisk det eneste linsematerialet som er godkjent av det amerikanske departementet for nærings- og legemidler (FDA) for påstanden: "Kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser".

Dette er som sagt bare en liten smaksprøve på det vi har gjort for å føre utviklingen av kontaktlinser fremover og gi både brukere og optikere økt komfort og flere fordeler.