CooperVisions kontaktlinser får skryt av både optikere og kontaktlinsebrukere. Nedenfor kan du se noen eksempler.

Har du lyst til å fortelle oss hva du selv synes om oss? Da er du alltid velkommen til å ta kontakt!

"Jeg har brukt Proclear-linser i noen år nå, og har aldri hatt noen problemer med dem. De er svært komfortable og øynene mine blir aldri tørre!"
-Tina, Colorado, USA

 

"Jeg skriver for å skryte av kontaktlinsene i Biofinity-serien. Som dere ser av brukerprofilen min, bruker jeg mange av disse linsene (spesielt med tanke på at jeg har en liten enkeltpraksis.) Linsene i Biofinity-serien er noen av de beste kontaktlinsene jeg har vært borti i mine 25 år i bransjen. Med deres kvalitet og den komfort, øyehelse og synsskarphet som kvaliteten gir, skiller jeg og praksisen min oss ut fra "det er godt nok"-holdningen i markedet. Derfor ville jeg bruke et øyeblikk på å hylle hele organisasjonen for kvaliteten på disse produktene. Fortsett med det gode arbeidet."
-Dr. Robert T. Nible, Williamsport, Pennsylvania, USA

 

"Jeg elsker Proclear-endagslinsene. Som fotograf er jeg avhengig av å se skarpt og fokusere på lange dager med fotografering. Disse linsene holder på fuktigheten og gjør øynene komfortable hele dagen."
-Sarah, California, USA

"Proclear endagslinser er fantastiske! Jeg kan sette dem inn om morgenen og være ute hele dagen uten å ofre dem en tanke. De er superkomfortable!"
-Meg, California, USA

 

"Har antakeligvis prøvd 10 forskjellige linsetyper i løpet av mange år som linsebruker – optikeren min fikk meg til å teste Avaira, og de er uten tvil de beste noensinne."
-Bruker av Avaira-kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Jeg slet med veldig tørre øyne. Så optikeren min anbefalte at jeg byttet til Avaira, og med dem har jeg ikke opplevd noe av den rødøydheten og irritasjonen som jeg har opplevd med tidligere linser."
-Bruker av Avaira-kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Dette er de beste kontaktlinsene jeg har brukt på veldig lenge. Jeg kan til og med ha dem på meg når jeg kjører bil i mørket, uten å oppleve haloeffekt fra lysene til møtende biler."
-Bruker av Avaira-kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey