Hva er forskjellen mellom daglig bruk og fleksibel bruk?

Daglig bruk betyr at kontaktlinsene brukes om dagen og tas ut når du går til sengs. Linser for fleksibel bruk er tynnere og har høyere væskeinnhold, og slipper derfor gjennom mer oksygen til øyet. Linsene kan derfor brukes kontinuerlig, selv om natten, i opptil 30 dager. Optikeren avgjør om fleksibel bruk egner seg for deg.

Hva er forskjellen på engangslinser og linser for planlagt utskifting?

Engangslinsene brukes én gang og kastes, mens linser for planlagt utskifting brukes over en bestemt tid og skiftes ut regelmessig.

Hvor lenge skal jeg bruke linsene?

Optikeren ordinerer hvor lenge du skal bruke linsene. Denne planen er basert på øyehelse, livsstil, dine ønsker og hvilken type kontaktlinser du ønsker å bruke.

Jeg finner ikke optikeren som ordinerte CooperVision-linsene mine sist. Hva skal jeg gjøre?

Bruk funksjonen "Finn en optiker" for å finne en optiker i nærmiljøet som tilbyr linser fra CooperVision.

Kan jeg bestille linser fra CooperVision eller få tilsendt et prøvepar?

Siden kontaktlinser er medisintekniske produkter og reguleres av det amerikanske FDA-departementet, forhindrer regler og forskrifter at CooperVision selger eller gir ut linser til andre enn godkjente optikere. Vi har derfor ikke anledning til å håndtere bestillinger fra forbrukere. Kontakt optikeren hvis du ønsker prøvelinser eller en linseseddel. Optikeren kan hjelpe deg med kontaktlinsekjøp og prøvelinser.

Har dere kontaktlinser for afaki i utvalget linser for planlagt utskifting?

Kontaktlinsene Hydrasoft® Toric Options og Sphere Options er beregnet på brukere med afaki og skiftes ut én gang i kvartalet. Vi anbefaler at du snakker med optikeren som ordinerte linsene dine, og spør om du kan bytte til Hydrasoft.

Jeg har gjennomgått en laseroperasjon, og nå vil jeg har kontaktlinser. Hva skal jeg gjøre?

Snakk med en optiker om muligheten for å bruke kontaktlinser. Optikeren er den som har best forutsetninger for å gi deg råd om briller kontra kontaktlinser basert på dine individuelle behov.

Jeg har tenkt å be om CooperVisions toriske kontaktlinser. Må jeg betale for hver linse når jeg prøver dem?

Optikeren fastsetter prisen på kontaktlinsene de selger. Denne prisen gjelder utelukkende fra optiker til kunde. Vi garanterer at CooperVision tilbyr et garantiprogram for våre toriske kontaktlinser. Be optikeren kontakte oss for å få informasjon om våre retningslinjer.

Kan jeg få prøvepakker med linsevæske fra CooperVision?

CooperVision verken produserer eller selger linsevæske.

Jeg bruker linser fra CooperVision som ikke finnes på nettstedet. Jeg ønsker å handle kontaktlinsene mine på Internett. Hvor kan jeg kjøpe linser fra CooperVision?

Siden kontaktlinser er medisintekniske produkter og reguleres av det amerikanske FDA-departementet, forhindrer regler og forskrifter at CooperVision selger eller gir ut linser til andre enn godkjente optikere. Hvis du vil bestille linser, må du kontakte optiker. Optikeren bestiller deretter linsene eller henviser deg til et annet salgssted.

Flere artikler