Derfor er Biofinity behagelige hele dagen. Og natten.

Linseteknologien Aquaform® Comfort Science™ gjør at Biofinity slipper mer oksygen gjennom til øynene. Dessuten har de et vanninnhold på nesten 50 %. Det betyr at de er behagelige hele dagen og gir hvitere, mer opplagte og friskere øyne. Den myke overflaten med naturlig fukteevne forebygger dessuten belegg.

Det finnes en Biofinity-månedslinse for deg enten du er nærsynt eller langsynt, også om du trenger høy styrke. Hvis du er astigmatiker eller bruker lesebriller, kan du prøve våre toriske eller multifokale linser.

 

Biofinity toric

Den perfekte månedslinsen for astigmatikere Vår toriske linse har en suveren passform for deg med brytningsfeil. Akkurat som de andre linsene i Biofinity-serien holder den øynene friske og opplagte døgnet rundt.

Biofinity multifocal

Se skarpt på alle avstander Med våre progressive linser ser du skarpt på alle avstander uten lesebriller. De er dessuten like behagelige som alle de ande Biofinity-linsene døgnet rundt.

Komfort døgnet rundt. Hele måneden.

 

Aquaform® Comfort Science™

Materialet i Biofinity-linsene er utviklet for å slippe gjennom mer oksygen og bevare øyets fuktighet. Derfor holder de øynene friske og opplagte hele dagen. Eller natten hvis du sovner med dem.

Slipper gjennom oksygen og gir hvitere, friskere øyne.

 

Høyt væskeinnhold – naturlig fuktende.

 

Myke og lette å sette inn og ta ut.