• Kompromissløs komfort og håndtering som en gir enestående linseopplevelse.
Produktspesifikasjoner

Features

  • Synskorrigering for myopi og hyperopi
  • Banebrytende Smart Silicone™ bruker mindre silikon, noe som gir mer plass i linsen til innebygde fuktkanaler og gjør linsen mye mykere enn andre silikonhydrogelbaserte endagslinser.
  • UVA- og UVB-beskyttelse*
  • Endagslinser

Smart Silicone er et revolusjonerende gjennombrudd innen linsekjemi

MyDay™-linser fra CooperVision® tar egenskapene hos silikonhydrogelbaserte endagslinser til et helt nytt nivå. Det skyldes at MyDay er markedets eneste linse med Smart Silicone™, et revolusjonerende gjennombrudd innen linsekjemi som forener alt kundene ønsker seg, og gir en endagslinse med enestående totalopplevelse: kompromissløs komfort og håndtering i tillegg til silikonhydrogelens helsefordeler.
 
Smart Silicone optimerer oksygengjennomstrømningen i en linse som inneholder kun 4,4 % silikon – det laveste silikoninnholdet av alle silikonhydrogelbaserte endagslinser på markedet. Med mindre silikon gir Smart Silicone mer plass i linsen for innebygde, komfortøkende fuktkanaler. Det muliggjør også lav modulus. Smart Silicone gir dessuten linser med optimal mykhet og ypperlige håndteringsegenskaper.

Avansert linsedesign som føles naturlig

For å øke komforten og oppnå større kundetilfredshet har MyDay-linsene fått en avansert linsedesign med myk linseoverflate og runde kanter som føles mer naturlig, siden øyelokket beveger seg over linsen uten motstand.
 
For å sikre øyehelsen på lang sikt er MyDay-linsene utstyrt med innebygd UV-beskyttelse som blokkerer 85 % av UVA- og 96 % av UVB-strålingen.
 
Ta inn MyDay-kontaktlinsene i utvalget. De tar silikonhydrogel til et helt nytt nivå – og er alt kundene trenger for å få en enestående linseopplevelse 

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.

Kontaktlinseteknologi

Produktinformasjon

Materiale/H2O-innhold
stenfilcon A / 54%
UV-beskyttelse
Yes
Oksygengjennomtrengelighet
100 Dk/t (at -3.00D)
Tykkelse
0.08
Basiskurve
8,4
Diameter
14,2
Sfærisk styrke
+6,00 til -10,00D
(0,50D trinn etter +5,00D og -6,00D)
Brukstid
Daglig bruk
UV Filter
UVA/ UVB = 85% / 96%
Dk
80
Modulus (MPa)
0,4
Kanttjocklek (mm)
0,07
Håndteringsfarge
Light blå