Live®

  • Kontaktlinser som lar brukeren leve sitt liv!

Features

  • Behagelig – AquaGen™-teknologi
  • Sunn – silikonhydrogel for høy oksygengjennomtrengelighet¹
  • Praktisk – endagsalternativ
  • Rimelig – silikonhydrogel til samme pris som hydrogel²

Oppfyller behovene til dagens unge voksne

Unge voksne oppgir enkelte nøkkelattributter som viktige for at de skal kunne tenke seg å bruke en linse. Den skal være behagelig, sunn, praktisk og rimelig3. Live® endagslinser er utformet for å dekke disse behovene og gjøre det mulig for brukeren å leve sitt liv.

Behagelig – silikonmolekyler er hydrofobe og naturlig vannavvisende. AquaGen® er en unik overflatebehandlingsfri teknologi som naturlig trekker til seg og binder vannmolekyler til linsens overflate. Dette i kombinasjon med et høyt væskeinnhold (56 %) gjør at linsen er behagelig hele dagen.

Sunn – Live® endagslinser er laget i silikonhydrogelmateriale for en sunnere linseopplevelse.¹ Med en Dk/t på 86 har Live® høyere oksygengjennomtrengelighet enn kontaktlinser i hydrogel.

Praktisk – endagsalternativet gir brukeren en rekke fordeler, for eksempel nye, friske linser hver dag, og man slipper linsevæsker og linsebeholdere.

Rimelig – Live® – silikonhydrogellinser til samme pris som hydrogellinser.²

1. Med høyere oksygengjennomtrengelighet enn hydrogelmateriale reduserer eller eliminerer silikonhydrogelbaserte linser hypoksirelaterte tegn og symptomer ved linsebruk.
2. Basert på CooperVisions anbefalte salgspris.
3. Consumer Insights Study, 2015. Utført av YouGov plc. på oppdrag fra CooperVision.