Avaira Vitality toric

  • Utmerket stabilitet, synsskarphet og komfort i én og samme linse.
Produktspesifikasjoner

Features

  • Naturlig fuktende
  • Optimert ballastdesign
  • Lav modulus og høy Dk
  • Silikonhydrogelmateriale + UV-beskyttelse*

Optimert linsegeometri

Med CooperVision Avaira® toric får kunder med astigmatisme en linse med maksimal ytelse og enestående stabilitet – noe som er spesielt viktig for brukere med astigmatisme, som vanligvis trenger ulike ordinasjoner for hvert øye.
Avaira toric-kontaktlinsene er takket være en optimert ballastdesign (eller optimert linsegeometri) både stabile og nøyaktige. Denne typen design er mangefasettert for å garantere optimal synsskarphet, passform og komfort.
Linsegeometrien i Avaira toric og brede ballastbånd gjør at den raskt finner riktig posisjon på øyet, for bedre ytelse og enkel tilpasning. En jevn horisontal ISO-tykkelse gir også bedre linsestabilitet og en stabil tilpasning over hele styrkeomfanget. Det betyr utmerket syn uansett styrke.

Patentert Aquaform®-teknologi pluss PEG

CooperVisions unike Aquaform-teknologi gjør Avaira til en naturlig hydrofil kontaktlinse som holder på fuktigheten og reduserer faren for uttørking. Den kombinerer dessuten lav modulus med høy oksygengjennomstrømning for økt komfort.
Avaira-linser er utstyrt med PEG (polyetylenglykol), et høyeffektivt smøremiddel som binder vann til hele linsen. Resultatet er kontinuerlig komfort hele dagen gjennom hele linsens levetid.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for UV-absorberende øyebeskyttelse, som UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.

Kontaktlinseteknologi

Produktinformasjon

Materiale/H2O-innhold
fanfilcon A / 55%
UV-beskyttelse
Yes
Byttefrekvens
Hver måned
Oksygengjennomtrengelighet
91 Dk/t (at -3.00D)
Pakningsstørrelse
6
Basiskurve
8,5
Diameter
14,5
Sfærisk styrke
-10.00 til -6.50 (0,50D trinn)
-6.00 til +6.00 (0,25D trinn)
+6.50 til +8.00 (0,50D trinn)
Sylinderstyrke
-0,75, -1,25, -1,75, -2,25
Akse
10° til 180° (10° trinn)
Brukstid
Daglig bruk