Kliniske ressurser

God kunnskap om medisinske og vitenskapelige framskritt innenfor øyepleie og synskorrigering er en forutsetning for optikere som vil holde seg i forkant.

Kliniske ressurser

Optikerne med størst kunnskap på området kan tilby kundene unik ekspertise og gi dem aktuell og pålitelig veiledning i spørsmål knyttet til øyehelse og synskorrigering.

Denne artikkelsamlingen gir et overblikk over noen av dagens vanligste diskusjonstemaer innenfor synspleie.

Smarttelefoner og -klokker, dataskjermer og nettbrett. Dagens gjennomsnittsamerikaner har 4 digitale enheter og bruker dem i 60 timer per uke. Det viser en undersøkelse utført av The Nielsen Company i 2014.

For å øke sjansene for en vellykket tilpasning av myke multifokale kontaktlinser har noen av instruktørene ved STAPLE-programmet (Soft Toric and Presbyopic Lens Education) for optikerstudenter utarbeidet noen grunnleggende regler.

Forekomsten av myopi blant unge mennesker øker i høyt tempo verden over og fører med seg en rekke helserisikoer og dermed merkostnader.

I løpet av de snart 20 årene som har gått siden de kom på markedet, har silikonhydrogellinser rukket å bli optikernes førstevalg.