Avaira Vitality-familien

Features

  • Månedslinser
  • Naturlig fuktende
  • Lav modulus, høy Dk til alle behov
  • Silikonhydrogelmateriale + UV-beskyttelse*

Produktfamilier

Avaira Vitality Hver måned Nærsynt/Langsynt
Avaira Vitality toric Hver måned Astigmatisme

Patentert Aquaform®-teknologi

CooperVisions unike Aquaform-teknologi gir en naturlig hydrofil linse. Faktum er at CooperVision Avaira Vitality og Avaira Vitality  toric er de eneste månedslinsene av silikonhydrogel med naturlig fuktighetsinnhold. Linsene gir god komfort som kundene kan stole på dag etter dag.
Med Aquaform-teknologien benyttes lengre siloxankjeder, linsen trenger derfor mindre silikon for å oppnå høy oksygengjennomstrømning. Teknologien skaper også ladede områder i linsematerialet som binder seg til vannmolekyler. Det sørger for at linsen holder på vannet, noe som gir økt komfort og mindre belegg.

PEG for kontinuerlig komfort

PEG (polyetylenglykol) er et høyeffektivt smøremiddel som binder vann til hele Avaira-linsen. Resultatet er kontinuerlig komfort hele dagen gjennom hele linsens levetid.
Avaira Vitality-linser er de eneste månedslinsene som har PEG som integrert komponent, både inni og utenpå linsen, noe som gjør at de holder seg fuktige og komfortable lenger.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for UV-absorberende øyebeskyttelse, som UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.