Juan Carlos Aragón

Senior Vice President, Global Professional & Clinical Affairs

Dr. Juan Carlos Aragón er Senior Vice President for Global Professional & Clinical Affairs med ansvar for å utarbeide, implementere og ledet foretakets virksomhetsrelaterte, akademiske og kliniske forretningsstrategi globalt. Før han takket ja til denne stillingen, ledet Juan Carlos vår virksomhet i Latin-Amerika og forretningsutviklingen for Nord- og Sør-Amerika. Tidligere var han CooperVisions President for Asia – Stillehavsregionen og EMEA. Før han kom til CooperVision hadde Juan Carlos ledende internasjonale stillinger hos Bausch + Lomb og Novartis CIBA Vision.

Juan Carlos har med seg over 28 års erfaring fra bransjen til CooperVision. Han kom til CooperVision i 2000. Han har vært en sterk forkjemper for synspleie- og kontaktlinseutvikling. For tiden er han leder for Global Board of Directors og det globale utviklingsstyret i organisasjonen Optometry Giving Sight, der CooperVision er global platinasponsor.

Juan Carlos er født på Costa Rica, og tok optikereksamen ved Superior School of Medicine på National Polytechnic Institute i Mexico City i 1984.