February 01, 2014

Dermed får optikerne tilgang på silikonhydrogellinser med markedets største utvalg av sfæriske styrker for komfort døgnet rundt. Hele måneden.

Göteborg, Sverige, 01.02.2014 CooperVision, en av verdens mest innovative produsenter av myke kontaktlinser, lanserer nå et nytt kontaktlinsemerke, Biofinity® XR. Med dette tillegget til den populære silikonhydrogellinsen (comfilcon A) får Biofinity et betydelig større utvalg av sfæriske styrker, og optikerne kan enkelt øke antallet tilpasninger av månedslinser. Dette omfatter brukere med kraftig hyperopi eller myopi (langsynt- eller nærsynthet), som i dag bruker andre linsemerker eller briller.

Biofinity XR kontaktlinser vil være tilgjengelige i styrker fra +8,50 til +15,00 (trinn på 0,50) og –12,50 til –20,00 (trinn på 0,50). Det eksisterende Biofinity-sortimentet vil fortsatt være tilgjengelig i styrker fra +8,00 til –12,00.

Biofinity XR gir optikere ytterligere en mulighet til å gjøre merket til førstevalget blant månedslinser, både i form av oppgraderinger og ved å introdusere et bredt spekter av brillebrukere for myke kontaktlinser, sier dr. Juan Carlos Aragon, Senior Vice President for Global Professional & Clinical Affairs i CooperVision. Den avanserte utførelsen til Biofinity XR- og Biofinity-linsene gjør det lett for optikeren å lykkes med tilpasningen, selv på brukere med mer ekstreme behov, utdyper dr. Aragon.

Brukere som bruker produkter i vårt utvidede sortiment spør ofte etter alternativer som har bedre fukteevne og høyere oksygengjennomtrengelighet. Med lanseringen av Biofinity XR fra CooperVision kan vi endelig tilby dem et nytt produkt som gir en bedre linseopplevelse, sier Joseph Atkins, optiker ved Today’s Eyecare i Lafayette i den amerikanske delstaten Louisiana.

Det forventede resultatet er kortere konsultasjoner hos optikeren, generelt høyere kundetilfredshet og enda større trygghet ved å foreskrive Biofinity.

Biofinity og Biofinity XR med Aquaform® Comfort Science har en unik kombinasjon av høy oksygengjennomtrengelighet, høyt væskeinnhold, et naturlig fuktende materiale som minsker avleiringer og gir komfort hele dagen, og en optimal modulus for en mykere og mer brukervennlig kontaktlinse. Den høye oksygengjennomtrengeligheten gjør at kontaktlinsen puster bedre og er sunnere i bruk. I motsetning til andre silikonhydrogellinser holder Biofinity-kontaktlinsene seg fuktige gjennom hele linsesyklusen, uten behov for overflatebehandling eller fuktighetsmiddel.

PRESSEKONTAKT: Charlotte Antmarker
KONTAKTOPPLYSNINGER: cantmarker@coopervision.se
+46 (0)70 – 223 93 43