oktober 09, 2013

09.10.2013 – Den internasjonale kontaktlinseprodusenten CooperVision er stolt vinner av utmerkelsen Silmo d'Or for den nye endagslinsen MyDay. 

Utmerkelsen ble kunngjort ved den 20. årlige prisutdelingen i Paris, torsdag 26. september 2013. Den inngår i SILMO, som er en internasjonal optikermesse og viktig bransjemesse for mange yrkesgrupper innen optikk- og brillesegmentet.

Årets prisutdeling ble ledet av den kjente designeren Mathieu Lehanneur, som sammen med en ekspertjury delte ut de prestisjefylte utmerkelsene i åtte hovedkategorier som hyller kreativitet og innovasjon.

Utmerkelsen "Best Product, Contact Lens Award" er en anerkjennelse av de framskrittene som CooperVision har gjort med MyDay. Med denne kontaktlinsen får optikere og linsebrukere en optimal balanse mellom komfort, håndtering og oksygengjennomtrengelighet, og dermed en sunnere linseopplevelse. 

MyDay kontaktlinser (stenfilcon A) som ble lansert i Europa tidligere denne måneden, har en unik kjemisk struktur, såkalt Smart Silicone™, som gir effektiv oksygendistribusjon til hornhinnen. Det effektive silikonnettverket betyr at det trengs mindre silikon for å oppnå ønsket oksygengjennomtrengelighet, og det blir dermed plass til en større andel hydrofilt materiale. Dette gir en linse med høyere væskeinnhold, forbedret fukteevne og en lavere, hydrogellignende modulus, slik at linsene føles mykere og mer behagelige.  

Mark Harty, sjef for CooperVisions europeiske virksomhet, uttalte følgende i en kommentar til prisen: 

– Vi føler oss beæret over å ha vunnet Silmo d'Or og over at MyDay-linsen har fått den anerkjennelsen den fortjener. Vi har brukt mye tid på å utvikle et linsekonsept som oppfyller alle krav fra både bransje og brukere, og det er fantastisk å se at dette nå betaler seg. Vi er stolte over å ha utviklet et prisbelønnet produkt som er perfekt for en generasjon som vil oppleve alt det verden har å by på på en mest mulig behagelig måte. 

Hvis du vil vite mer om MyDay, kan du gå til:

http://coopervision.se/practitioner/kontaktlinser/myday

PRESSEKONTAKT:    Martin Iversen

KONTAKTOPPLYSNINGER: maiversen@coopvision.se 

Om Silmo d'Or

Silmo d'Or er en innovasjons- og kreativitetspris som nyter stor anerkjennelse i optikerbransjen. Det viser at fagfolk, produsenter og optikere er interessert i å skape en unik kvalitetsmerking i bransjen.

Du finner mer informasjon på 

http://en.silmoparis.com/Visiteurs/Silmo-d-Or