Si nei til bifokale lesebriller og ja til multifokale kontaktlinser

overblikk
  • Skifteintervall: to uker
  • Gir godt syn på alle avstander
  • Holder på 96 % av fuktigheten gjennom hele dagen, selv etter 12 timers bruk
  • Kan bidra til å motvirke tørre øyne når du bruker kontaktlinser

Begynner det å bli vanskelig å se på nært hold?

Hvis du har fylt 40 år, har du kanskje merket at synet ikke er like godt som tidligere når du leser menyer, bøker eller på mobilskjermen. Det er en naturlig del av det å bli eldre. Dette kalles presbyopi og er helt normalt.
Men det betyr ikke at du trenger å bruke bifokale briller. Det finnes andre alternativer! CooperVision Proclear® EP-kontaktlinser er spesielt utformet for personer som i likhet med deg, begynner å få problemer med å lese og se godt på nært hold.
Dette er et problem som bare blir verre med tiden, så hvorfor slite med hodepine som skyldes uklart syn?

Motvirker tørrhet på en naturlig måte

Med vår PC Technology™ blir vannmolekylene en del av Proclear EP-kontaktlinsen, dette bidrar til å motvirke tørrhet på en naturlig måte. Proclear er faktisk de eneste kontaktlinsene som er godkjent av det amerikanske departementet for nærings- og legemidler (FDA) for påstanden: "kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser".
Nyt komforten og styrken i Proclear EP som gjør at du kan se skarpt både på nært hold, på avstand og alt imellom. Snakk med optikeren om Proclear EP-kontaktlinser.

PC Technology

Tørrhet er noe mange linsebrukere klager over. Det gjelder særlig brukere med presbyopi, siden øynene deres blir tørrere med årene.

Produktinformasjon
Korrigerer

tidlig presbyopi (en tilstand som inntreffer i 40-årsalderen, der øyets evne til å fokusere på nært hold avtar og det blir vanskelig å lese liten skrift, særlig i dårlig lys.)

Hvis du har begynt å merke symptomer på presbyopi, kan disse kontaktlinsene være riktig løsning for deg. Snakk med optikeren.

Skifteintervall

to uker

Du trenger bare å skifte disse myke engangslinsene annenhver uke.

UV-beskyttelse

nei

Disse linsene beskytter ikke mot UV-stråling.

Fuktende

Disse kontaktlinsene er utstyrt med vår PC Technology™ som bidrar til å holde dem fuktige.        

Våre Proclear®-kontaktlinser inneholder PC Technology™ som er naturlig biokompatibel. Kontaktlinsene binder seg med vann, slik at kontaktlinsene bevarer fuktigheten selv etter 12 timers bruk.

Antall kontaktlinser per pakke

6 stk.

Hver pakke inneholder 6 kontaktlinser.

Bruksanvisning

Gå til siden Bruksanvisning

På denne siden finner du viktig informasjon og viktige instruksjoner. Les informasjonen nøye og ta vare på den.